marți, octombrie 28, 2014

Pictorial in Antarctica cu Kate Upton


 Acum ca aproape a venit iarna - m-am uitat incredula la televizor in timp ce fulgi mari si pufosi cadeau in capitala in vreme ce reporterita ingheta de frig -, nu ma pot opri sa ma minunez de ceea ce pot face vedetele pentru un pictorial reusit (si controversat).In urma cu un an, pictorialul cu Kate Upton pentru noua colectie de costume de baie Sports Illustrated a facut furori in lumea intreaga; si pe buna dreptate! Voluptosul fotomodel a acceptat provocarea de a face poze la temperaturi sub 0 grade, imbracata doar cu o minuscula pereche de bikini. Ba mai mult, in unele poze apare si cu parul ud....

Cu toate ca sta pe o plaja inzapezita alaturi de pinguini, lui Kate Upton nu pare sa ii fie frig; cu siguranta secretul sta in cateva generatoare curent si tunuri cu aer cald care suflau incontinuu catre temerarul fotomodel, dar totusi... ai nevoie de o doza de curaj -sau sa ii zicem nebunie?- ca sa fii de acord sa faci o astfel de sedinta foto trasnita - dar in acelasi timp si memorabila-. 

In cadrul emisiunii de diverstisment a lui Ellen DeGeneres, Kate Upton a dezvaluit cateva dintre detaliile de culise din cadrul fotoshootingului Sports Illustrated. In stilul glumet care o caracterizeaza, Kate a povestit ca "Antarctica pare a fi un loc in care nu e chiar asa usor sa inoti" - nu zau?!. Modelul a spus ca s-a incalzit cu "ganduri calde" si ca nu putea sa pozeze mai mult de un minut, dupa care mergea sa se incalzeasca un timp, dupa care o luau de la capat.

Oricum, mi se pare ca ceea ce a facut a fost extrem de periculos pentru sanatatea si chiar viata ei si faptul ca totul s-a terminat cu bine - nu a intrat in soc hipotermic, nu a alunecat pe gheata, nu a cazut intr-o crevasa - nu inseamna neaparat ca nu pot aparea totusi efecte secundare care se vor vedea poate peste ani.. Pana atunci insa Kate se va bucura de faima si reputatia pe care acest pictorial i-a adus-o.

Se pare ca viata de fotomodel nu e asa de usoara si de glamurous pe cat pare privita din afara!

Pictorial in Antarctica cu Kate Upton

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB