duminică, iunie 22, 2014

Hairstyle de vedeta


 Coafura este in ultimul timp din ce in ce mai mult un trademark al vedetelor de astazi. Parul lor este mereu aranjat, iar hairstilistii se intrec in aface ca fiecare fir de par sa le stea perfect. Pentru a realiza acest lucru, cu siguranta ei folosesc produse profesionale de cea mai inalta calitate. Nu de alta, dar nu cred ca Rihanna sau Jessica Simpson ar fi foarte incantate sa gaseasca smocuri de par la dus... Ca sa nu mai vorbim de multiplele schimbari de culoare si de forma la care e supus parul vedetelor...

Firi capricioase, vedetele isi schimba frizura mai ceva decat pe camasi, Rihanna fiind cel mai elocvent exemplu in materie. In afara de albastru, cred ca ea a avut toate culorile in par ; daca stau sa ma gandesc, poate de asta prietena ei Katy Perry s-a vopsit in albastru la un moment dat :).


Pe de alta parte, sunt si celebritati care au pastrat acelasi tip de coafura si aproximativ aceeasi culoare de par de ani buni; simpatica actrita din Friends, Jennifer Anistor, a descoperit in 2006 ca acest tip de coafura o avantajeaza, asa ca i-a ramas fidela pana astazi, cu foarte foarte mici variatiuni.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB