luni, martie 17, 2014

Raspunsurile Mihaelei


Acum cateva zile am terminat de citit cartea Mihaelei Radulescu, "Niste Raspunsuri". Sotul a gasit-o in aeroport, uitata de cineva (sau poate lasata acolo intentionat, cine poate sti) si mi-a adus-o acasa, asa ca nu puteam rata ocazia sa o citesc; ca o paranteza, nu sunt un fan atat de infocat al Mihaelei ca sa mi-o fi cumparat singura, prefer in general alt fel de carti, dar nu refuz sa citesc acest gen de carte -cu tente autobiografice vadite-, mai ales daca "imi pica in mana".Ca sa nu mai vorbesc ca ii citisem acum cativa ani si primul volum, "Despre Lucrurile Simple" si recunosc ca imi place suficient de tare scriitura Mihaelei ca sa ii cumpar si colectia de eseuri "Intreaba-ma orice".

Nu vreau sa fac un review cartii Mihaelei, vreau doar sa va povestesc ce mi-a placut si ce m-a socat din paginile cartii. O sa incep intai cu ceea ce m-a socat/ mirat; in cel putin doua pasaje, din capitole diferite, Mihaela face referire la swing romania. Vedeta sugereaza ca viata in cuplu ar avea nevoie de unele ingrediente spicy, iar reteta longevitatii unei relatii ar presupune sa iti imparti barbatul si cu o alta femeie in cadrul unei partide de amor, macar o singura data. Un fel de cadou pentru iubirea ce v-o purtati.. Nu ca as crede musai in iubirea idealista si romantica, in cavalerul in armura si cu cal alb care sa o salveze pe printesa, dar totusi.. sexul in trei ca solutie de mentinere a pasiunii?! Hm... In continuare ea povesteste cumva si felul in care sa abordezi problema, cu recomandarile ca sa nu iti iei in pat cu voi prietena cea mai buna sau vecina de la 3, ci sa apelezi la un site specializat. Oricum, felul in care povesteste sugereaza ca ea a facut-o.

Acum sa trecem la ceea ce mi-a placut; Mihaela scrie bine, cursiv, jovial si uneori profund. De multe ori aproape ca ii auzi vocea, pare ca ti se adreseaza numai tie si uneori parca ii simti si ochii atintiti asupra ta ca sa vada cum reactionezi la ce a scris. Cel putin mie asa mi s-a intamplat. In plus, ai sansa sa descoperi un cu totul alt om decat lasa ziarele de Cancan din Romania sa se intrevada.

Am gasit pe un site si un link pentru download in format pdf, dar eu va sugerez sa o cumparati si sa o cititi de pe hartie, e alta senzatie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB