marți, martie 25, 2014

Cum arata casele vedetelor

Sunt frumosi, bogati si au case pe masura. Te-ai intrebat vreodata cam cum arata resedintele celebritatilor? Va asigur ca nici unul dintre vedetele faimoase nu stau in vreun apartament amarat de pe Unirii, iar casele lor nu nu sunt doar simple vile ci adevarate muzee, dotate cu aparatura de ultima generatie si finisate cu materiale dintre cele mai scumpe. Iata o galerie foto cu cateva dintre casele celor mai faimosi oameni din lume:


In caz ca va intrebati cui apartine castelul de mai sus; ei bine, Mar-A-Lago este faimoasa locuinta situata in Florida (Statele Unite ale Americii) si apartine celebrului magnatul Donal Trump; cel care face si pierde bani ca intr-un roller-coaster. "Coliba" din imagine are "doar" 58 de dormitoare, 33 de bai si ... fiti atenti... 3 buncare in care s-ar putea locui daca ar fi cazul de un atac nuclear (se stie ca americanii au dezvoltat de-a lungul timpului o adevarata obsesie legata de acest fapt si nu doar celebritatile, ci si oamenii de rand). Cladirea a fost construita in anii '20 (1924-1927), si a fost declarata monument istoric, in 1980. In decursul anilor, locuinta lui Trump a gazduit diverse evenimente foarte importante, la care au venit ambasadori, o multime de personalitati si vedete.

Actorul din Men in Black, Will Smith, detine un ansamblu de constructii, foarte asemanator unei fortarete. Casa actorului este situata in California. Fiind unul dintre cei mai puternici actori de pe planeta (potrivit publicatiei Newsweek ), dar si unul dintre cei mai bogati, era si normal sa isi poata permite o astfel de locuinta.

Celebra cantareata Rihanna, este mandra proprietara unei locuinte de lux din Beverly Hills. Casa ei are 8 dormitoare( daca vin neanuntati priteni in vizita ? ), 10 bai, o bucatarie perfect echipata( desi probabil Rihanna nu stie sa faca decat oua prajite), sauna, piscina, spa, biblioteca si o sala de cinema.  Vecinii ei sunt -cum se putea altfel?- tot celebritati, printre care Milla Jovovich, Courteney Cox si Tom Cruise.Legat de design-ul livingului, un fapt care atrage in mod evident atentia este accea ca aplitudinea acestei incaperi e data de faptul ca ea se desfasoara pe inaltimea a doua etaje. De pe frumoasa terasa suspendata, Rihanna are o superba vedere ampla asupra orasului.

Unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood, Ben Affleck si Jennifer Garner locuiesc intr-o casa de "numai" 16 milioane de dolari, situata in cartierul Brentwood din Los Angeles. Resedinta lor include 7 dormitoare, 7 bai, o biblioteca si un garaj pentru 3 masini. Cei doi il au ca vecin pe actorul Tobey Maguire. Cuplul s-a mutat in aceasta casa atunci cand Jennifer astepta cel de-al doilea copil; intre timp actrita l-a nascut si pe cel de-al treilea, deci mutarea a fost cu noroc.

 Resedinta lui Britney Spears se numeste pompos House of Dreams (Casa Viselor) si  a costat-o pe cantareata nu mai putin de 8,9 milioane de dolari. Asta poate si pentru ca privelistea la care are acces de pe terasa este una dintre cele mai frumoase din intreg Los Angeles-ul. Langa casa Britney se poate relaxa intr-o piscina imensa, de care probabil si copiii lui Britney profita la maximum.

Miliardarul Bill Gates sta intr-o casa care valoreaza in jur de 140 de milioane de dolari; avand in vedere averea colosala a parintelui Microsoft cel mai probabil isi permite si taxele anuale in valoare de numai 1 milion de dolari. Casa mogulului din IT se afla pe o colina din Medina, Seattle si are o vedere directa asupra Lacului Washington. Resedinta detine 7 dormitoare, 24 de bai, 6 bucatarii, o sala de cinema, o piscina si o biblioteca imensa.

Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB