luni, iulie 22, 2013

Vedetele si jocurile


Febra jocurilor pe calculator a cuprins intreg mapamondul, iar celebritatile de la Hollywood nu fac exceptie in aceasta privinta. De exemplu, actrita din "Transformers", Megan Fox, a declarat intr-un interviu ca joaca destul de des Mortal Kombat si se descurca chiar bine!


In materie de jocuri, Jodie Foster e pasionata de "Guitar Hero". Castigatoarea premiului Oscar a marturisit ca are 0 abilitati muzicale, motiv pentru care adora acest joc, care poate fi jucat chiar si de cea mai afona si anti-talent persoana.

Cine ar fi crezut ca Kim Kardashian este o gamerita! Vedeta reality-show-ului a dezvaluit ca joaca "Call of Duty" (COD), in special cu fratele ei mai mic, Robert Kardashian. Inaintea release-ului oficial, Kim scria pe Twitter: "Abia astept sa apara Call of Duty Black Ops II ! Grafica arata uimitor!"

Intr-un interviu recent Mila Kunis a declarat ca e cel mai mare fan al "World of Warcraft" si in plus joaca cu placere si 'Call of Duty'. Ma intreb daa astea sunt si jocurile preferale ale lui Ashton Kutcher sau cei doi au alte preferinte cand sunt singuri...


Rapper-ul este un autoproclamat fan inrait al jocului Halo; acum ceva timp el a facut un video amuzant pentru cei de la "Funny Or Die".

Nu doar Snoop Dogg e innebunit dupa Halo; un alt fan celebru al jocului este si Zac Efron. Fostul iubit al Vanessei Hudgens a fost in 2007 gazda in cadrul lansarii 'Halo 3' Midnight Madness Launch Event". Se pare ca Vanessa nu vedea cu ochi buni aceasta pasiune a iubitului ei, desi ma indoiesc ca acesta a fost motivul pentru care l-a parasit...

Jessica Alba a admis ca ea detine o consola "Wii", pe care o foloseste din plin, in special pentru a-si mentine silueta. Ea este impotriva jocurilor care presupun sa stai cu orele intr-un monitor si infipt intr-un scaun si crede ca Wii-ul e grozav si pentru cei mici, care fac miscare in timp ce se bucura de jocuri pentru copii online.

1 comentarii:

Bella spunea...

Jesica este cea mai de admirat la treaba asta, insa nu ne spus si ce jocuri se joaca pe nitendo, de ce:))?
O fi box sau karate cumva?

27 iulie 2013, 21:59

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB