duminică, iunie 23, 2013

Alexandra Stan si violenta domestica in Romania

Alexandra Stan si violenta domestica in Romania

De ceva timp traiesc intr-un univers paralel, asa ca vestile mondene nu mi-au mai ajuns la urechi prea des. Astfel incat stirea ca una dintre cele mai de succes cantarete ale momentului din Romania m-a lasat masca. Am avut un deja vu: Rihanna batuta de catre iubitul ei, Chris Brown. Si de data asta de vina a fost tot iubitul, in persoana managerului Alexandrei Stan. Situatia insa parea fi diferita, caci, dupa spusele Alexandrei, situatia nu a fost una singulara, ci ea a fost supusa unei serii de abuzuri fizice si psihice de catre persoana pe care o iubea, managerul sau, Marcel Prodan: "Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile si nu mai pot!"

 Initial agresorul se pare ca a incercat sa camufleze totul, sustinand intr-o postare pe Facebook ca Alexandra ar fi avut un acceident de masina: "Alexandra Stan has been involved in an accident. She is recovering. More info to come. Alexandra Stan Management" - "Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident. Se recupereaza. Revenim cu amanunte. Echipa de management a Alexandrei Stan", a fost mesajul postat pe reteaua de socializare. Din fericire, Alexandra nu a lasat camuflat incidentul si a povestit tuturor abuzurile la care a fost supusa.

Din pacate, in Romania violenta domestica este un fenomen mult prea des intalnit, iar victimele aleg sa sufere in tacere si agresorii scapa basma curata. Sa speram ca nu va fi cazul si aici si ca acest mediatizat act de violenta va atrage atentia asupra unei legislatii defectuase care nu apara victimele la noi in tara. Imi amintesc in acest sens 2 cazuri cu vecini batausi din blocul meu, care isi agresau zilnic sotiile si fiicele, atat verbal cat si fizic. Politia a fost chemata de cateva ori, cand lucrurile pareau scapate rau de sub control. Mai mult decat un ridicat din umeri si amenintare cu amenda pentru tulburarea linistii publice nu au putut sau faca...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB