sâmbătă, iulie 23, 2011

Amy Winehouse a murit la doar 27 de ani

 Amy Winehouse a murit la doar 27 de ani

Lumea muzicii este in doliu odata cu disparitia prematura a cantaretei Amy Winehouse, care a fost gasita moarta in cursul zilei de astazi, in locuinta sa din Londra. Cauza decesului nu a fost inca determinata, dar cel mai probabil moartea sa a survenit in urma unei suprdoze. In varsta de doar 27 de ani, Amy a dus in ultimii ani o lupta permanenta cu dependenta de droguri si alcool; ea a fost internata de cateva ori in diferite centre de dezintoxicare, insa fara rezultate prea vizibile.

Amy si-a intrerupt turneul european, dupa ce luna trecuta a fost huduita intens pe scena din Belgrad, asta pentru ca nu a reusit nici macar sa stea in picioare, daramite sa cante; iar salutul sau catre public a fost : "Buna seara, Atena", desi se afla in capitala Serbiei... Amy Winehouse avea programat primul sau concert la Bucuresti luna viitoare, pe data de 15 august...


Amy Winehouse - "Rehab"

5 comentarii:

Simpler spunea...

Multi bloggeri romani ar vrea sa stie daca ai avea curajul sa raspunzi la cateva provocari simple si de bun simt. Daca esti interesat/a sa participi la acest joc intre bloggeri intra aici.

7 august 2011, 22:42
Carucioare spunea...

Condoleante!

11 august 2011, 20:21
stiri mondene spunea...

Sall admin.Link ex cu www.zzat.net?

vedete

9 septembrie 2011, 20:24
Dli spunea...

Asta fac drogurile. Ucid tineri, ucid vedete, ucid lumea toata.

4 octombrie 2011, 15:06
Masaj erotic spunea...

pacat ca nu a tinut mai mult la viata ei si s-a lasat prada drogurilor

6 aprilie 2012, 15:23

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB