sâmbătă, iunie 18, 2011

Stil de vedeta : Kate Middleton

Kate Middleton

Fosta Kate Middleton si actuala ducesa de Cambridge are un stil vestimentar foarte sic. De cand a devenit sotia printului William, Catherine a afisat o serie de tinut memorabile in diferitele vizite de curtoazie efectuate alaturi de sotul sau. Iata cateva dintre ele:

Kate MiddletonKate Middleton

Kate a scos de la naftalina pardesiul albastru purtat la nunta lui Nicholas Van Cutsem cu Alice Haddon Patton, asortandu-l insa la o alta rochita si palariuta. Cu aceasta tinuta Catherine a participat la aniversarea de 90 de ani a Printului Philip, bunicul sotului sau.

Kate Middleton

La aniversarea de 85 de ani a Reginei, Kate a purtat o superba jacheta ivory si o palariuta neagra foarte sic.

Kate Middleton

Saptamana trecuta frumoasa ducesa a participat la ceremonia organizata cu ocazia Garter Day, organizata la Castelul Windsor. Kate a purtat o palariuta creata de Philip Treacy si o hainuta gri marca Katerine Hooker.

Kate Middleton

Pentru un eveniment de caritate, Kate a ales o tinuta stralucitoare semnata de Jenny Packham . La eveniment au fost prezente si celebritati precum Emma Watson sau Paris Hilton. Rochia in cauza se pare ca este totusi o copie dupa o rochie purtata acum cateva luni de catre Leighton Meester :
Kate Middleton

Cine arata mai bine: Leighton Meester sau Kate Middleton?

Kate Middleton

Nu este prima oara cand tinutele ducesei copiaza rochii purtate de starurile de peste ocean : Catherine a purtat la aniversarea printului Philip o rochita Stella McCartney foarte similara cu cea purtata de Madonna acum ceva timp...

2 comentarii:

Masaj erotic spunea...

frumos...imi place

11 aprilie 2012, 16:41
Bilete de avion spunea...

chiar daca se aseamana macar are stil

18 aprilie 2012, 09:41

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB