sâmbătă, mai 28, 2011

Poza zilei : Bar Rafaeli vs Turnul Eiffel

Bar Rafaeli vs Turnul Eiffel

Fotomodelul israelian, Bar Rafaeli, s-a despartit de curand de actorul Leonardo di Caprio si se pare ca nu a pierdut timpul si s-a refugiat in bratele compatriotului Omri Casspi. Bar a postat pe Twitter fotografii cu acesta si o poza cu ea si Turnul Eiffel pe fundal.

Bar Rafaeli vs Turnul Eiffel

4 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

18 iunie 2011, 18:58
Simona spunea...

Foarte frumos turnul!

7 septembrie 2011, 16:38
rebecca spunea...

superba fotografia cu turnul!

8 octombrie 2011, 22:02
Masaj erotic spunea...

viata e prea scurta ..asa ca bine ca-si traieste viata

6 aprilie 2012, 15:24

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB