marți, martie 29, 2011

Oana Zavoranu va avea un copil cu Tudi?!

Oana Zavoranu va avea un copil cu Tudi


Scandalul dintre Zavoranca si Pepe e departe de a se fi incheiat. Zilnic apar tot felul de minunate declaratii - a se citi mahalagisme- pe care si le adreseaza. Nu stiu cat e scorul pana acum si in favoarea cui, dar daca stirea de azi e adevarata, eu zic ca Oana a castigat meciul. Asadar, Boozuka sustine sus si tare ca este insarcinata cu iubitul sau, Tudi.


"Doar o prietena mai stie de faptul ca sunt insarcinata", a raspuns Zavoranu cand a fost intrebata cate persoane stiu de sarcina ei.

Declaratia lui Pepe nu s-a lasat nici ea asteptata :
"Oana minte, nu e gravida. Si daca e, o sa renunte la copil pentru ca la ea orice minune tine trei zile. Numai eu am tinut mai mult, vreo sapte ani. Eu sunt o minune, ba!"

4 comentarii:

Anonim spunea...

De ce nu iese la rampa Tudi? Asa ar fi elegant din partea unui adevarat barbat. Dar bineinteles, ori bietul de el vrea sa scape de matracuca cat poate de repede, ori nu e adevarat ca Oana e insarcinata.
Oricum, daca Pepe e un barbat sentimental, care a iubit pana la devotament si a avut curajul sa rupa cu cloaca in care il bagase Oana, Tudi e un mare LAS, indiferent ce-ar fi!

Hai, Tudi, indrazneste sa te arati la bratul Oanei, casatoreste-te cu ea!

30 martie 2011, 07:44
pariuri sportive spunea...

mijto poza

6 aprilie 2011, 12:45
Anonim spunea...

Ce va pierdeti timpul si ocupati emisiuni interesante cu aceasta oana?Cine este asta,ce face,ce este?Este o panarama care in curand va fi un nimeni.Ce se da asa isteata si interesanta,MINCINOASA ORDINARA.Ce-si etaleaza atat oasele,nu se vede ce muratura este.Are aproapa 40 de ani ce mai vrea,babuta. Sa lase tineretul,si ea sa se duca la munca cum a zis si mama ei.Nu iar fi rusine vrea avere,penela.O mahalagioaica si o voce barbateasca,asta este.Bine ca a scapat PEPE de strigoaica.

6 aprilie 2011, 23:32
Anonim spunea...

Cherida,ai fost gravida cum a ramas acum strabunica.Lasa minciunile nu prostesti pe nimeni.Te crezi prea tare dar tu esti o femeie de 40 de ani.Fa lucruri utile si pe banii tai.Tu ce ai de dat pt vreun viitor copil?Averea maica-ti?Esti cu capul rau,stafido.Lasa scenariile,nu tine.Se vede ce te iubeste Tudi. Nici bunicul nu te vrea.Cred ca nu esti in stare sa tii o sarcina.Ai fata de sterila,sigur.Date la fund si lasa-ne cu prezenta ta.Deja vad ca ai inceput sa faci lucrul asta.TI-E RUSINE DE LUME SI DE CUM ARATI ACUM.HA HA HA.

6 aprilie 2011, 23:45

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB