duminică, ianuarie 02, 2011

Poze Dr House pe coperta GQ

Hugh Laurie GQ Franta


Hugh Laurie, adorabilul actor care il interpreteaza pe Dr House in celebrul serial omonim, a fost de acord sa pozeze pentru revista GQ, editia franceza. Iata cateva extrase din interviul acordat revistei :

Despre rolul sau din House M.D.:
Cand am fost la auditie, am crezut ca totul se va termina in cateva saptamani. Si totusi iata-ma inca aici, sapte ani mai tarziu... Trebuie sa recunosc, a fost un scenariu excelent si un rol complex: destept, amuzant, dramatic. Am inteles foarte bine personajul si am reusit sa ma identific cu el.
Hugh Laurie GQ Franta

Despre cum reuseste sa isi creeze accentul american (in caz ca nu stiati, Hugh Laurie are un adorabil accent britanic in viata de zi cu zi - el fiind nascut in Anglia) :
Sincer, nu am o tehnica speciala; este nevoie doar de mult exercitiu. Mai sunt cuvinte pe care inca nu resusc sa le pronunt corect : “murder” (crima) sau “girlfriend” (prietena). Oricum, nu am avut nevoie de niciun profesor ; am avut unul la inceput, dar mi-am dat seama dupa 20 de minute ca este complet inutil, asa ca am renuntat la el.

Despre fascinatia legata de medicina :

Tatal meu a fost doctor si eu am fost tentat sa devin de asemenea medic. Oricum, cred ca l-am jucat pe House suficient de mult incat sa zic ca sunt si eu doctor acum. Practic sapte ani dureaza sa studiezi medicina...

Hugh Laurie GQ Franta

Ce va face cand va termina de filmat House M.D.

Ideal ar fi sa ma apuc de muzica. Chiar daca sunt constient ca la momentul actual lumea nu mai are nevoie de inca un muzician. Sau as putea sa citesc toate cartile scrise vreodata. Desi probabli chestia asta mi-ar lua vreo 10.000 de ani. Desi din punct de vedere medical, este foarte putin probabil sa traiesc totusi atatia ani...

2 comentarii:

Dora spunea...

Super actor, adorabil barbat. Sper totusi sa nu abandoneze cariera de actor pentru ca mai are inca multe de spus, dar l-as intelege daca ar face-o; si eu imi doresc sa citesc toate cartile scrise vreodata :).

3 ianuarie 2011, 11:32
G2 spunea...

Eu zic ca nu va renunta la cariera de actor, insa ii va fi foarte greu sa se disocieze de imaginea Dr House. Personajul e foarte puternic si s-a impregnat adanc in mintile fanilor...

4 ianuarie 2011, 18:06

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB