joi, noiembrie 18, 2010

Printul William s-a decis : se insoara!

Printul William si Kate Middleton

Dupa 7 ani de ezitari, Printul William s-a decis si i-a cerut mana logodnicei sale, Kate Middleton. Cererea in casatorie a avut loc luna trecuta, in timpul unei vacante petrecute in Kenya, insa anuntul oficial a fost facut abia alaltaieri; stirea a cazut ca o bomba in capul fetelor care inca mai cred in povesti cu printi si cai albi, dar sa fim serioase, exista si printi mai draguti decat William : vezi printii de Monaco, Pierre and Andrea Casiraghi.

Printul William si Kate Middleton

Printul William i-a daruit viitoarei sotii, Kate Middleton, inelul de logodna al mamei sale, prinţesa Diana. Bijuteria, care are un safir albastru inconjurat de mici diamante, a fost oferita de tatal lui William, printul Charles, viitoarei sotii, in februarie 1981. Uni superstitiosi cred ca acest inel va aduce ghinion cuplului.

Printul William si Kate Middleton

Kate Middleton intra in istorie caci este pentru prima data cand un membru al casei regale britanice se casatoreste cu cineva care nu are sange albastru. Parintii lui Catherine - cum va fi numita de acum incolo Kate- sunt oameni apartinand clasei medii a Marii Britanii, iar mama sa a fost stewardesa, ceea ca a facut ca multi sa se indoiasca de viitorul acestei relatii. Nunta va avea loc anul viitor, iar casele de pariuri deja au inceput sa speculeze evenimentul. Se pariaza pe data nuntii, pe locatie sau pe designerul care ii va face rochia lui Kate. ..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB