marți, noiembrie 09, 2010

Interviu Andreea Marin Banica in revista Tango

Andreea Marin Banica

Andreea Marin Banica a acordat un amplu interviu in paginile revistei Tango. Spilcuiesc:

Tango: Ce amintire iti vine in minte prima oara cand te gandesti la copilarie?

Andreea Marin Banica: Am o amintire care traieste in mine, pe care o simt aievea, daca-nchid ochii traiesc in pielea copilului de-atunci cu un firesc de necrezut: sunt rosie-n obraji si-mi ard urechile sub fes de frig, dar nu ma dau batuta-n fata gerului, pentru ca sunt pe sania trasa de tata.

Tango: Care si cum a fost prima ta mare iubire?

Andreea Marin Banica: Pai, fara ipocrizie, daca ma uit la ceea ce traiesc astazi, nici nu mai pot sa fac vreo clasificare, ar fi fara sens si nedreapta. Am stiut din capul locului ca barbatul care ma va implini ca femeie, transformandu-ma in mama, va deveni, negresit, marea mea dragoste.

Tango: De ce femeile nu sunt solidare intre ele, spre deosebire de barbati?

Andreea Marin Banica: N-as spune ca e asa, in cazul meu, am condus ani buni o „intreprindere“ in care lucrau, in procent de 99%, femei, si am construit impreuna, si am dus la capat cel mai durabil succes de televiziune din Romania, cu efect benefic asupra atator oameni, care nu vor uita o viata echipa Surprizelor sau a Galelor „Cei mai iubiti“.

Tango: Spune-mi fapta cu care te mandresti cel mai mult, dintre toate realizarile tale...

Andreea Marin Banica: Puterea de a lasa in plan secund succesul de televiziune de atatia ani, care pe atatia altii ii imbata, creandu-le dependenta, pentru a trai deplin anul acesta minunat din viata mea ca mama, ca sotie.

Interviul integral il gasiti aici

Andreea Marin Banica
Andreea Marin Banica
Andreea Marin Banica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB