luni, noiembrie 22, 2010

Adelina Pestritu isi arata silicoanele la Dansez pentru tineRecunosc ca nu as putea sa ma uit la o emisiune cu 30 de minute faine si alte 4 ore de umplutura. Cam asa vad eu in ultimul timp emisiunea Dansez pentru tine. Formatul international "Dancing with the stars" mi se pare mult mai atractiv decat smiorcaiala patetic romaneasca.


Insa editia de vinerea aceasta a fost cu totul si cu totul speciala. Un show erotic gratuit oferit de catre PRO TV cu dedicatie speciala pentru toti copiii care se holbeaza vineri seara la televizor. Asadar, copiii s-au putut infrupta cu apetisante fese si silicoane expuse fara rusine la emisiunea fara bulina. Asadar, reteta zile a fost compusa din fund apetisant a la Paula Seling, silicoane a la Adelina Pestritu, fundulet obrazic marca Elena Voscoboinic si bonus Adela Popescu aproape goala.

Adela Popescu aproape goala

Adela Popescu si-a facut o pasiune secreta din a sta cu fundul in capul partenerului. Poate cu ocazia asta inventeaza un nou stil de dans...

Adela Popescu aproape goala

A, si inca ceva : daca prima editie a celebrat dansul in ploaie, de ce mai era nevoie si de o alta editie care sa faca acelasi lucru (sub denumirea de dans contemporan, of course).

Daca ati ratat emisiunea puteti urmari filmuletele mai jos.

Adela Popescu danseaza in ploaie - yet again-Paula Seling cu funduletul la vedere


Adelina Pestritu nu lasa nimic imaginatiei


Elena Voicoboinic si Radu Valcan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB