joi, octombrie 28, 2010

Interviu Dana Nalbaru

Dana Nalbaru


Fara indoiala, revenirea Danei Nalbaru in formatia HI-Q a fost cu siguranta bomba saptamanii. Eu nu prea cred in viitorul acestei formatii - cu aceasta componentza- asta pentru ca directia in care a luat-o muzica Danei este complet diferita fara de trendul HI-Q. Cum vor fi rezolvate incompatibilitatile? Ramane de vazut...

De ce ai ales lansarea noului album „One Love" pe blogul tău?

Internetul oferă artistului şansa de a comunica direct cu publicul lui, de a se exprima aşa cum doreşte şi de ­a-şi face mesajul auzit atunci când alte variante de promovare nu există. Nu mai este un secret că până şi artiştii mari din străinătate apelează la promovarea pe internet pentru a-şi face cunoscută muzica. Deci mediul virtual este o oportunitate şi pentru mine. În plus, faptul că am un blog îmi oferă şansa de a comunica publicului meu mesaje netrunchiate de diverse canale media.

Există ceva putred în showbizul românesc: foarte mulţi artişti cântă după cum le dictează casa de discuri.

Nu cred că există nimic putred în showbiz, sunt de părere că este loc pentru toată lumea. Din fericire, internetul oferă tuturor şanse egale de promovare, astfel încât să nu mai depinzi de o casă de discuri. Şi nici nu consider că artiştii mai fac ceea ce le spun unii sau alţii... Aş zice, mai degrabă, că se cântă în două feluri: după cum cere piaţa sau după cum simte fiecare să facă muzică.


Ai o carieră care te individualizează ca artist, dar încă porţi eticheta „Dana de la Hi-Q". Te deranjează acest lucru?

Nu mă deranjează deloc. Perioada Hi-Q a fost una foarte frumoasă, de care-mi aduc aminte cu mare drag. Dana Nălbaru este un brand independent, dar asociat cu Hi-Q. A fost o perioadă la care ţin foarte mult, amintirile alături de Mihai şi Florin îmi sunt foarte dragi şi sunt împăcată cu tot trecutul meu. Ce am construit după Hi-Q a necesitat o muncă enormă şi-am învăţat din asta cât de important este să ai o echipă... să fii singur nu-i întotdeauna uşor.

Cum arată fericirea Danei Nălbaru?

Nu ştiu cum să răspund la întrebarea aceasta. Fericirea este greu de descris, este ceva ce se simte... Dragoş şi Sofia, acum de trei ani şi nouă luni, sunt împlinirea mea sufletească şi acum ­nu-mi pot imagina cum am trăit atâţia ani fără ei. Tot ceea ce fac, fac cu gândul la ei şi pentru a le fi bine. Pe blogul meu scriu mereu despre ce simt şi despre cum arată fericirea mea, despre cum mă hrăneşte aceasta în fiecare secundă. Aş dori ca fiecare femeie să poată simţi ceea ce simt eu...

Via

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB