luni, octombrie 25, 2010

Dana Nalbaru a revenit in trupa HI-Q !

Dana Nalbaru a revenit in trupa HI-Q

Desi implinita pe plan persona, Dana Nalbaru nu s-a bucurat niciodata de succesul pe care l-ar fi meritat in cariera solo. Dupa o despartire de 7 ani, printr-o neasteptata rasturnare de situatie, Dana a revenit in trupa HI-Q, unde a cunoscut celebritatea. De pe blogul lui Florin Grozea citire :

Dupa o absenta de 7 ani, Dana Nalbaru se alatura din nou trupei Hi-Q! In aceasta formula, Hi-Q are deja o piesa inregistrata – single-ul “Inca o data”, a lucrat si la alte piese si se pregateste sa filmeze un videoclip.

Vestea reintoarcerii Danei Nalbaru in trupa Hi-Q probabil va soca pe multi. Pentru membrii trupei insa, acest fapt nu reprezinta o surpriza. Hi-Q a ales drept motto: “Hi-Q se reinventeza prin Hi-Q”.

Dana, Florin si Mihai planuiau inca de acum un an si jumatate reunirea trupei. Au decis sa pastreze totul secret, vestea fiind anuntata astazi.

In perioada imediat urmatoare, va urma o campanie de promovare in care cei trei isi vor anunta planurile de viitor si vor da amanunte din culisele impacarii lor.Via

Noul single HI-Q - Inca o data

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB