duminică, august 08, 2010

Viva Andreea Raicu
Luna trecuta Andreea Raicu a implinit 33 de ani, iar ziua ei de nastere si-a petrecut-o... muncind.

Desi a fost duminica am muncit. Am filmat pentru Intalnire pe intuneric. Mai toata lumea m-a compatimit pentru asta si marturisesc ca nici eu nu eram foarte incantata de program, dar asta e televiziunea. Nu tine cont de sarbatori. Dar am avut o zi neasteptat de frumoasa,

scria Andreea pe blogul sau.

In acelasi timp, vedeta si-a gasit timp sa realizeze si un pictorial simpatic pentru revista Viva. In paginile revistei, Andreea a vorbit despre proiecte noi, intalniri pe intuneric, viata, fericire, Tudor, prieteni, sport si multe altele… Asta pentru ca de ceva timp Andreea si Tudor au hotarat sa mai acorde o sansa relatiei dintre ei, dupa cativa ani de despartire. Eu sincer cred in viitorul acestei relatii, pentru ca, desi personalitati diferite, Tudor si Andreea impartasasesc unele sentimente comune : compasiune, umanitate, iubire de frumos - in toate formele sale.

Nu te deranjeaza ca lumea nu te mai scoate din tiparul de fashionista?
De ce m-ar deranja? Ma onoreaza. Eu nu m-am format profesional, academic, pentru moda, dar sunt o femeie preocupata de felul in care arata. Asa cum sunt launtric toate femeile in fapt.
Tot de ziua sa, Andreea Raicu a acordat si un interviu Jurnalului National, unde a facut o scurta sinteza a trecutului sau si a proiectelor sale de viitor:

Cu mare plăcere şi nostalgie mă gândesc la copilărie. Cred că a fost cea mai frumoasă perioadă, şi când spun asta nu mă gândesc numai la mine. Era altceva, fără probleme, fără responsabilităţi, cu puritatea de care dădeau dovadă atât oamenii, cât şi copiii generaţiei mele. Azi, lucrurile stau altfel. Nu mai există lucruri simple. Totul este complicat.
Surse : 1, 2, 3

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB