miercuri, august 04, 2010

Simona Gherghe vs Elena Udrea

Elena Udrea

Scandalul frunzei buclucase, avand-o in centru pe Elena Udrea, a fost intens dezbatut saptamana trecuta si oricum am intoarce-o, frunza plagiata nu merita un milion de euro si pace buna! Pretexte gen : "nu am creat un slogan, ci am creat un brand" sunt absolut ridicole. In conditiile in care infractructura e vai de mama ei, iar serviciile hoteliere sunt execrabile, nu se poate vorbi de atragerea turistilor printr-un brand puternic mediatizat. Turistii vor veni si se vor intoarce intr-un loc unde sa se simta respectati, ori Romania nu ofera - deocamdata- astfel de conditii.

Simona Gherghe

Printre cei nemultumiti de "prestatia" doamnei ministru se numara si jurnalista Simona Gherghe, care isi spune of-ul intr-un post, frumos intitulat "Mesaj de la o blondă. Pentru Marea Blondă ". Cateva fragmente :

Doamna Elena Udrea ar putea concura cu graţie toate personajele feminine de pe site-ul cu piţipoance. Sigur, era promiţătoare încă de pe vremea când a apărut ca un cârnăcior, îmbrăcată într-un costumaş alb şi cu cizmele acelea roz, odioase.

O văd, deunăzi, într-o înregistrare din Shanghai, cu o seară înainte de lansarea brandului de ţară. Dă interviu jurnalistelor, în faţa hotelului. Pe lângă ghiduşiile pe care le rosteşte din vârful buzelor, nu pot să nu remarc outfitul. E drept că mă ajută şi cameramanul… Bluză neagră, pantaloni MULAŢI, cu un model SINISTRU!!! Sigur găsiţi în standurile din Europa. Sau mai aproape, în Obor. Ok… E tânără, unii spun că e frumoasă… Dar, pentru numele lui Dumnezeu, cum să te îmbraci ca o piţi, când tu eşti DITAMAI ministrul?! Cum să apari în colanţi(!!!!) şi să dai interviu?


Via

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB