luni, august 30, 2010

Bianca Dragusanu - regina aparitiilor in presa

Bianca Dragusanu

Regina neincoranata a mass-mediei din Romania este... creatia lui Catalin Botezatu : Bianca Dragusanu. Ea este cea mai mediatizata persoana publica din showbizul romanesc, conform unui studiu realizat de MediaIQ. Blonda lui Bote a strans aproape 2400 de aparitii in mass-media, in perioada 15 februarie - 20 august.

Monica Columbeanu


Pe locul secund, la o distanta de aproape 1000 de aparitii se afla Monica Columbeanu, in vreme ce locul al treilea e ocupat de talentata Paula Seling.

Paula Seling


Clasamentul cu cele mai multe aparitii a persoanelor din showbiz si a persoanelor din mediul cultural. Se poate usor observa interesul mass-media pentru cultura, raportat la interesul ziarelor pentru circ.
CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

1 comentarii:

Anonim spunea...

A intrebat cineva cit milioane de euro cheltuieste lunar Romania cu deconturi de teleon la parlament Guvern si la alte institutie bugetare ?Dece trebuie sa se mai iroseasca aceste milioane cand se stie ca inca din 2006 se poate vorbi gratuit de la telefon la telefon iar i si nu doar de la calculator la calculator Deasemna in privinta cheltuieli cu deplasarilor in strainatate poate fi redus deoarece peste 3000 de Hoteluri si resorturi de 4-5 stele din cele 5 continente ofera cazare pe baza unor recomadari la pretul de doar 20 de europe seara

1 septembrie 2010, 11:20

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB