joi, iulie 15, 2010

Madalina Manole s-a stins din viata

Madalina Manole
"Madalina Manole s-a sinucis" - asta a fost neverosimila veste care mi-a umbrit ieri intreaga zi. Am crezut intai ca cei de la Magic FM fac vreo gluma proasta, sau poate e un zvon tampit raspandit de un nebun. Parea - si inca pare- absolut nefiresc si ilogic. O femeie frumoasa, implinita, iubita, avand un copil de un an nu ar trebui sa faca asa ceva. Aparent, astfel s-au desfasurat lucrurile :

Ambulanţa a fost anunţată la ora 05:37, pentru o femeie pe numele Mădălina Petru. Artista fost găsită de soţul ei lângă baie, într-o baltă cu sânge, cu capul spart. Potrivit Mediafax, lângă ea s-a găsit o sticlă cu o substanţă chimică, substanţă care a degajat un miros puternic. Soţul artistei, inginerul de sunet Mircea Petru, a fost cel care a chemat autorităţile şi le-ar fi spus acestora că soţia lui ar fi luat mai multe pastile. Mai mult, acesta a dezvăluit că în urmă cu trei săptămâni Mădălina Manole ar mai fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Madalina Manole

Pe de alta parte, nu poti sa nu te intrebi ce a determinat-o pe cantareata sa isi puna capat zilelor. E foarte greu de crezut ca un om sanatos ar putea face asa ceva, atunci cand are - aparent- tot ceea ce trebuie pentru a se simti implinit. Mecanismele interne ale sufletului sunt insa foarte fine si greu de descifrat; in opinia mea, trebuia cerut un ajutor de specialitate din timp, o data ce Madalina mai incercase anterior sa se sinucida. A fost un strigat de ajutor pe care sotul sau l-a ignorat si rau a facut. Nu putem acum decat sa ne rugam ca Madalina si-a gasit acum odihna sufletului in locul in care a ajuns.

Surse : 1, 2

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB