luni, iulie 26, 2010

Lindsay Lohan - un subiect .... Complex

Lindsay Lohan


Lindsay Lohan a facut in ultimele luni - sau mai bine spus in ultimii ani- o serie de alegeri gresite. Abuzul de droguri si alcool a facut-o pe aceasta sa ajunga sa ajunga in cele din urma in spatele gratiilor. Acum 3 ani, actrita a petrecut aproximativ o ora la inchisoare; judecatorul a decis pana la urma eliberarea ei, cu conditia ca in urmatorii trei ani sa evite bautura si drogurile.
Lindsay Lohan

Pentru ca nu a respectat prevederile eliberarii conditionate, Lindsay Lohan a ajuns anul acesta din nou in fata justitiei, de data aceasta primind 3 luni de inchisoare, fara suspendare.

Lindsay Lohan

Bineinteles, Lindsay a facut recurs impotriva "nemiloasei" hotarari judecatoresti, obtinand o atenuare a pedepsei : numai 13 zile de inchisoare.
Lindsay Lohan

Nici de data aceasta Lindsay nu a fost multumita; nu mai avea insa cine sa faca recurs la recurs, dat fiind faptul ca toti avocatii sai si-au dat demisia, unul cateva unul, nemaisuportand crizele zvapaiatei "pistruiate".

Lindsay Lohan

Lindsay si-a pierdut definitiv credibilitatea in fata presei o data cu ultima ei gafa mediatica. Ea a pozat pentru revista Complex (vezi pozele din acest articol) si le-a promis acestora un interviu. In ultimele luni insa vedeta nu a mai fost de gasit.

Lindsay Lohan

Redactorii revistei au incercat in zadar sa dea de ea pentru interviu, insa in zadar. Suparati de neseriozitatea acesteia, au dat drumul editiei din august cu ea pe coperta si cu seria de gafe facute de acesta in ultimii ani. Ouch!


Lindsay Lohan

Via

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB