joi, iulie 15, 2010

Artistii deplang moartea Madalinei Manole

Madalinei Manole


Artistii din Romania sunt in doliu dupa ce ieri, 14 iulie, Madalina Manole s-a stins din viata.

Cântăreaţa Angela Similea nu crede ca Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor, deoarece era plină de viaţă şi se mândrea de fiecare dată când avea ocazia cu copilul ei, Petru, şi cu viaţa frumoasă pe care a reuşit să şi-o construiască:

"Nu cred în sinuciderea ei, pentru că ştiu că a avut nişte probleme cardiace. Cred că totul a fost un accident. pentru că nu o cred capabilă să se sinucidă. Şi-a dorit copilul foarte mult şi nu cred că s-a sinucis. Era plină de viaţă şi cred că a făcut vreun infarct"
Mihaela Radulescu a declarat la Antena 3 :

"În semn de respect pentru Mădălina Manole am decis să spun câteva cuvinte despre ea. este foarte complicat să spui ceva care să ungă pe suflet familia sau a oamenilor din jur. Pot să spun că Mădălina a fost un profesionistă, o mamă care şi-a dorit enorm un copil şi o familie, iar pentru mine nu are logică lucrul care s-a întâmplat. Mădălina nu era doar o interpretă, era un om care stătea ore în şir cu chitara în mână. Un artist se consumă altfel şi poate toate problemele de-a lungul vieţii şi-au pus amprenta asupra ei"


Monica Anghel a declarat pentru Realitatea :

"Nu eram foarte bune prietene, eram colege şi nu pot înţelege gestul. Cu ceva timp în urmă m-a sunat un prieten comun care mi-a spus că Mădălina este în spital şi m-a rugat să o înlocuiesc la un concert, pentru că avea probleme cu inima. Nu văd niciun motiv pentru care ar fi făcut lucrul ăsta. Era plină de viaţă, veselă, luptătoare. Avea tot timpul grijă să slăbească, să arate bine, să fie în top"

Alexandru Arsinel :

"Am rămas crucit, regret foarte mult moartea Mădălinei. O fată aşa de tânără, cu un copil mic să dispară aşa. Dacă a fost sinucidere... nu cred, nu pot să cred"

Corina Chiriac :

"Cred că Mădălina era foarte nefericită şi a încercat să-şi umple golurile cu o familie şi un copil. A fost măritată cu Şerban Georgescu şi nu cred că a avut o căsnicie foarte fericită. Am invitat-o, împreună cu Florentina Satmari, de multe ori în emisiune, dar nu a găsit timp. Am pus refuzul ei pe seama faptului că avea un copil mic. În ultima vreme, mi s-a părut extrem de slabă, dar am pus asta pe seama faptului că are un copil mic"


Via

1 comentarii:

radu spunea...

Imi pare foarte rau,rest in peace

18 iulie 2010, 02:29

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB