marți, iunie 01, 2010

Videoclip: Andreea Balan – Trippin

Andreea Balan – Trippin

Andreea Balan a lansat ieri, in premiera, pe monden.info si site-ul ei oficial, www.andreeabalan.ro cel mai recent videoclip al sau, la piesa “Trippin’”, de la filmarile caruia v-am aratat poze. Pesonal, mi se pare cel mai sexi videoclip lansat de Andreea - ever!-, continuand astfel trendul international de sexualizare excesiva a videoclipurilor.

Andreea Balan – Trippin

Lansat in urma cu o luna, single-ul “Trippin’” beneficiaza de un clip in regia lui Alex Ceasu. Pentru acest videoclip, cantareata-dansatoare si echipa sa numeroasa au petrecut o saptamana pe Insula Corfu, din Grecia, timp in care au filmat in peste 7 locatii.

“Am ales sa realizez un videoclip pentru piesa Trippin’ deoarece semnalele primite din partea radiourilor si a fanilor ne-au confirmat ca are potentialul unui hit. Mi-am dorit sa iasa un produs international si cred ca este cel mai bun clip al meu, de pana acum. Sper sa placa publicului la fel de mult cum a placut si Prinde-ma, aprinde-ma care a avut peste 2,8 milioane de accesari pe YouTube.“


declara Andreea Balan.

Andreea Balan – Trippin

Videoclip: Andreea Balan – Trippin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB