joi, iunie 17, 2010

Scandal: Catalin Maruta vs Andreea Balan

Andreea Balan – Trippin


Războiul dintre Catalin Maruta si Andreea Balan a început din senin, în urmă cu o două luni, când Andreea Bălan a fost invitată la „Happy Hour" pentru a-şi promova melodia „Trippin'". Măruţă a încercat să o tragă de limbă şi depre viaţa sa privată, despre apariţiile sexy, însă solista a luat foc şi a replicat, nervoasă:

„Tot timpul, când vin la tine la emisiune, discutăm doar despre ce vrei tu. Te-ai schimbat pentru audienţă".
Catalin Maruta

Replica lui Maruta nu a intarziat sa apara :

"Cine ma acuza ca m-am schimbat nu-si da seama ca, de fapt, numai vremurile se schimba si anumite personaje ies din garantie. Si apoi, tot aceste personaje tind catre mania persecutiei, au impresia ca moderatorii sunt de vina pentru declinul lor muzical sau artistic, sau cum vreti. Daca am avut de spus ceva, am spus-o fara ocolisuri si fara stratageme. Si nu, n-am avut niciodata tendinta sa renunt la formatul si stilul emisiunii, nu ma intimideaza speculatiile unora"
Invitata la emisiunea „Agentul VIP" de la Antena 2, Andreea Bălan l-a acuzat din nou pe Maruta

„A întrecut limita bunului simţ! Cred că mă confundă cu unul dintre personajele invitate la el în emisiune! Mie nu îmi place ca cineva să îşi bată joc de munca mea! Din cauza lui nu am mai participat la «Dansez pentru tine». Eu şi Petrişor eram invitaţi, ne-am pregătit şi după scandalul cu Măruţă m-a sunat o producătoare a emisiunii şi mi-a spus că am fost anulată! Am suferit enorm, pentru că este emisiunea mea de suflet, acolo am învăţat multe despre dans! Tot ce îmi doresc este ca Măruţă să înceteze, iar dacă vreodată mă va mai invita la el în emisiune, nu o să mă mai duc pentru că nu mai vreau eu"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB