joi, iunie 24, 2010

Dan Diaconescu a ajuns dupa gratii

Dan Diaconescu arestat

"Vedetele" din Romania reactioneaza impotriva arestarii lui Diaconescu. Zavoranca, Bahmuteanca, Pepe, si altii carora Diaconescu le-a crescut cota de piata intretinand flacara scandalului care planeaza vesnic asupra lor, se opun arestarii lui. Oricum, daca stam si ne gamdim, multi milionari ai Romaniei au vizitat "mititica" in ultimii ani, insa nici unul nu a rezidentiat acolo prea mult, cum se va intampla probabil si cu cautatorul vesnic al Elodiei.

Patronul televiziunii OTV, Dan Diaconescu, este acuzat de şantaj şi ameninţare şi, respectiv, complicitate la şantaj. Procurorii DNA susţin că Dan Diaconescu ar fi primit 30.000 de euro şi 4.200 de lei de la primarul comunei arădene Zărand, Ioan Moţ, pentru a nu difuza un material compromiţător despre averea acestuia.2 comentarii:

hoinarnet spunea...

Limbaj vulgar promovat la OTV.Alo,CNA, se-aude?

http://brasovean2008.blogspot.com/2010/06/alo-cna-se-aude.html

24 iunie 2010, 21:00
Alinap spunea...

OTV-ul nu a promovat doar un limbaj vulgar. A promovat si personaje sau atitudini extrem de vulgare. Pe de alta parte nici celelalte posturi nu se lasa mai prejos. CNA-ul nu amendeaza decat la comada - ex: PRIMA TV si-a luat o sumedenie de amenzi...

24 iunie 2010, 21:47

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB