sâmbătă, aprilie 03, 2010

Paula Seling a scos un album cu cantece de Paste.

Paula Seling

Paula Seling este cu siguranta un artist atipic. Este una dintre putinele vedete care nu au fost implicate in nici un scandal de-a lungul timpului, un om cu un bun simt iesit din comun, inzestrata cu o voce superba si un suflet minunat. Cantareata a anuntat recent pe site-ul sau oficial ca a lansat un nou album cu cantece speciale pentru aceasta perioada si , mai mult decat atat, albumul poate fi downloadat gratis online.

Mi-am dorit foarte mult ca, de Paste, sa va pot oferi un album de suflet, un album de Cantece Sfinte si de Pricesne. L-am inregistrat, o parte, de-a lungul timpului, cu ajutorul lui Calin Ionce, si, in ultimele saptamâni, cu ajutorul lui Sergiu Tuhutiu, care a muncit cu tot sufletul pentru a-l termina si pentru a fi disponibil in Saptamana Sfanta. Albumul este gratuit in format digital si îl puteţi descarca in format wav de aici, iar in format mp3 de aici.


Desi sarbatorea in fiecare an Pastele alaturi de familie, acum Paula Seling se afla in turneul de promovare a piesei cu care a castigat finala naţionala Eurovision, astfel incat ea va petrece Pastele cu Ovi la Bruxelles.

"Când eram mică mă trimitea mereu bunica dupa măcriş pentru supa de miel şi după frunze diferite pe care le puneam în ciorapul cu care vopseam ouăle, pentru a crea forme interesante pe coaja lor , în timpul fierberii cu vopsea. Tot de Paşti, eu trebuia să frământ aluatul de Păscuţă, să fac maioneză pentru salata de beuf".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB