vineri, aprilie 23, 2010

Interviu cu Anya

Anya

Anya este a treia blonda care a parasit formatia HI-q, dupa Dana Nalbaru si Nicoleta Dragan. Despre conflictele avut cu baietii, nici una dintre fete nu a vorbit concret, insa "ceva e putred in Danemarca". Oricum, Anya se pare ca se descurca si singura in cariera, hitul sau "One" cucerind topurile. De curand, ea a acordat un interviu revistei Confidential, vorbind despre cariera sa, planuri de viitor si viata sa personala :

" - De la ce vine Anya?

Anya reprezintă numele meu. De când eram copil oamenii din jurul meu au preferat să mă “strige” în două feluri, o gaşcă, pe numele meu din buletin, Ana, iar cealaltă gaşcă, Any. Ca să-i mulţumesc pe toţi am preferat să combin aceste două nume şi uite aşa a ieşit Anya.

- După ce ai plecat din Hi-Q, ai avut parte de o ascensiune rapidă, în variantă solo. Cum ai reuşit şi cine te-a ajutat în acest sens?

Chiar înainte să mă despart de băieţi, piesa “One” a avut o ascensiune rapidă şi asta se întâmplă fără ca oamenii să afle că vocea care cânta pe piesa alături de Jayko, era a mea."- Cum colaborezi cu Jayko? Cum v-aţi cunoscut?

Pe Jayko l-am cunoscut acum aproximativ şase ani într-un club din Sibiu, în care el era rezident. Ne-a legat bineînţeles muzica şi de atunci am rămas prieteni şi “tovarăşi “de drum.

- În ce relaţii ai rămas cu Mihai şi Florin de la Hi-Q? Vă mai vorbiţi?

Între noi nu mai există nici o relaţie.

- De ce crezi că toate fetele pleacă din Hi-Q?

Cel mai bine cunosc motivele plecarii mele, care au fost foarte întemeiate.


- Ştiu că ai început să te implici în evenimente umanitare. O să continui acest lucru sau te mulţumeşti cu ajutorul pentru un singur caz?

În perioada care urmează, îmi doresc să mă implic cât mai mult în asemenea proiecte, drept urmare am şi făcut primii paşi, iniţiind un proiect umanitar :www.anyateajuta.ro, site pe care o să-l finalizam la sfârşitul lunii iunie.

Via

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB