duminică, martie 07, 2010

Murder On The Dance Floor, powered by Luminita AnghelAm primit un articol foarte foarte interesant, semnat Castor Cudintiimari. Nu stiu in ce masura informatia este 100% autentica, insa am ales sa o prezint exact in forma pusa de autor. Repet, nu stiu daca fluturiasii aceia erau dintr-o specie rara dar cert e ca fluturii aruncati in cadrul show-ului Luminitei Anghel au fost cu siguranta omorati ulterior, ba chiar i-au si deranjat pe concurentii care au urmat. Astfel, Paula Seling a marturisit imediat dupa prestatia cu Ovi - care i-a asigurat locul 1- ca una dintre fetele din backing vocals a avut probleme cu un fluture. Oricum, ceea ce pe mine m-a intrigat a fost momentul de la final, cand Luminita a constatat ca mai ramasesera cativa fluturasi in cosuletul fetitei si a venit langa aceasta ca sa se asigure ca nu mai ramane nci macar unul singur in cutie ...


La Eurovision s-a cantat cu show-uri, anul acesta. Fiecare concurent si-a conceput un spectacol cat mai creativ, care sa rupa gura targului, dar in concordanta, desigur, cu mesajul piesei. Daca dragostea era cu razboi, apareau lanturi si simulari de violenta in familie, daca era cu natura, apareau liane si alte balarii, s.a.m.d.

Doar doamna Luminita Anghel, interpreta si subsecretar de stat in Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului, a decis sa isi ilustreze mesajul nobil al piesei „Save Their Lives”, culmea...omorand cam vreo 15 – 20 de fluturi dintr-o specie rara si extraordinar de frumoasa ( asa cum platim noi la Antipa sa vedem, ca si asa in natura nu mai exista ).

Fara sa stie, macar, ca au fost alesi figuranti in slujba doamnei subsecretar de stat, fluturii ( de dimensiuni si colorit impresionant ), au fost aruncati dintr-o cutie, la sfarsitul piesei, de o fatuca angelica si naiva care isi imagina, probabil, ca cineva ii va si aduna cu grija dupa terminarea show-ului. Numai ca, la finalul piesei, amaratii si-au dat duhul striviti in picioare de tehnicienii grabiti sa degajeze scena, calcati in picioare de ceilalti artisti sau carbonizati de „vulcanii de flacari” scenici.

Si piesa nici macar n-a castigat, in ciuda martirizarii live. Sper sincer ca la anul Luminita Anghel sa nu mai candideze, ca poate vom vedea pisici arse pe rug, caini trasi in teapa sau cine stie ce alte modalitati nefericite de propaganda in spiritul salvarii vietii.

PS. cu mentiunea ca nu sunt nici anti-Luminita Anghel, nici pro-insecte


Luminita Anghel, Tony Tomas & Adi Piper - Save Their Lives

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB