marți, martie 23, 2010

Jojo s-a dezbracat pentru Nicolaescu

Jojo

Catalina Grama, cunoscuta mai ales ca Jojo, si-a inceput cariera in muzica acum ceva timp, insa succesul a venit abia dupa ce s-a alaturat grupului umoristic Divertis, in 2004. Jojo insa a cochetat de-a lungul timpului si cu teatrul, obtinand roluri importante in piese de teatru celebre precum: "Poker" si "Opera de trei parale".


Tocmai de la interpretarea sa din piesa de teatru "Poker" a venit sansa debutului sau în lungmetraj, Jojo fiind cooptată de regizorul Sergiu Nicolaescu în distribuţia filmului, pentru a da viaţă rolului principal feminin din noua sa comedie.

"Debutul meu în cinematografie este ireal de spectaculos, mai ales datorită lucrului alături de domnul Nicolaescu şi de ceilalţi colegi de echipă, care sunt nişte actori minunaţi".
Jojo

Despre nuditatea din film :

"A fost destul de dificil, numai că am intrat foarte bine în mintea personajului meu, din a cărui perspectivă nu am mai avut absolut nicio problemă, mai ales că m-am bucurat de susţinerea echipei. Am lucrat cu foarte puţini oameni în jur în acel moment, doar eu şi echipa de care aveam nevoie pentru a filma scena respectivă. În plus, secvenţele acestea sunt parte integrantă din personaj, Monica se construieşte şi cu ajutorul lor, gândiţi-vă numai că ea este o fostă prostituată. Deci scenele sunt justificate, altfel n-ar fi existat nici măcar la nivel de scenariu".
Jojo


Via

1 comentarii:

Rokolla spunea...

Ce nu face omul pentru bani ... se lasa si in fundul gol .... mai ales atunci cand banii nu sunt tocmai putini!

25 martie 2010, 23:10

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB