joi, martie 18, 2010

Dieta de vedeta : Andreea Raicu

Dieta de vedeta : Andreea Raicu

Andreea Raicu are mereu aparitii impecabile - cu exceptia momentelor cand se arata nemachiata-. Ca orice vedeta care se respecta, cand simte ca a luat in greutate 2-3 kilograme, ea urmeaza o dieta disociata de patru zile. Dieta disociata a ei consta in prima zi numai peste , a doua zi legume, a treia pui, iar a patra zi, orez. Nu mai consuma alte alimente decat cel specfic pentru ziua respectiva si bea numai apa sau ceai. Nu le consuma intr-o anumita ordine de zile ci in functie de felul in care se simte. Ea repeta dieta pana cand ajunge la greutatea dorita.

FormEasy.roIn completarea acestei diete, Andreea Raicu bea foarte multa apa plata si face mult sport si se intretine practicand Tae Bo, care sunt exercitii excelente pentru slabit deoarece intr-o ora intensa de Tae Bo se consuma intre 600-800 calorii.


Recomand acest sport pentru ca nu e doar foarte bun pentru o sumedenie de grupe de muschi, ci e si destul de amuzant - pe mine cel putin ma amuza mereu sa vad in oglinda miscarile caraghioase pe care le fac in incercarea de a-mi dobori adversarul imaginar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB