miercuri, martie 31, 2010

Ce carte ti s-ar potrivi...

Mihaela Radulescu


Nu pretind ca te cunosc insa banuiesc de ce ai intrat aici - barfe, poze cu vedete, videoclipuri recente. Nu trebuie sa imi dai neaparat dreptate si chiar te invit sa ma contrazici - desi sunt constienta ca nu e chiar cel mai facil lucru din lume sa lasi un comentariu pe blogul meu (promit sa remediez situatia cat mai curand posibil). Sa revenim insa la subiectul postului, pentru ca incep sa divaghez. Asadar, bookblog vrea sa stie ce carte ti s-ar potrivi ...

As vrea sa cred ca esti pasionat de Dostoievski sau poate intrigat de misterele Agathei Christie sau ca preferi superbul stil al lui Dickens. Si totusi, intuitia mea imi zice ca cel mai bine ti s-ar potrivi primul volum al Mihaelei Radulescu , Despre lucrurile simple (sunt absolut convinsa ca ai citit cel putin o parte dintre cele nu mai putin de 51 de articole pe care le-am scris despre ea pe acest blog).

Aceasta carte am citit-o acum vreo doua luni, undeva intre Sherlock Holmes si David Copperfield , asa ca stilul sau nu putea decat sa ma dezamageasca - prin comparatie ,- ceea ce nu face ca acesta carte sa fie totusi una proasta. As zice ca atuul cartii il reprezinta naturaletea cu care Mihaela scrie asa cum vorbeste, folosind cuvinte simple pentru a descrie lucrurile simple care ne inconjoara. Recomand cu caldura textul in care vedeta povesteste despre experienta din Irak.

Sursa foto

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB