sâmbătă, februarie 27, 2010

Vedetele fac sport : Roxana Ionescu

Roxana Ionescu

Roxana Ionescu s-a apucat serios de exerciţii si asta se vede. Vedeta TV practica tae-bo, acelasi sport care o mentine in forma pe Andreea Raicu.

Roxana Ionescu

Directoarea centrului unde se antreneaza prezentatoarea Meteo :

“Roxana are o condiţie fizică foarte bună si este în formă, aşa că am optat pentru un antrenament sofisticat şi diversificat. Pentru a reduce cât mai mult din stratul adipos, Roxana participă regulat la ore de TaeBo Elite - un antrenament intens, bazat pe mişcări preluate din artele marţiale. Acest tip de exerciţii crează o musculatură suplă şi, împreună cu dieta şi celelalte tipuri de antrenament la care ea participă, o ajută sa aibă un corp foarte bine lucrat”.

Roxana Ionescu

“Roxana este însă foarte feminină şi am ţinut ca ea să rămână aşa, iar pentru acest motiv i-am recomandat să participe regulat la orele de DanceMix cu Bebeluşa Oana. Orele de dans o ajută să aibă o musculatură definită, dar feminină şi fină, pentru că în antrenamentul oricărei femei este foarte important să se regăsească această componentă. Orele de dans o ajută să aibă mobilitate şi flexibilitate şi îi modelează tot corpul într-o manieră elegantă”.

Roxana IonescuRoxana Ionescu
Roxana IonescuRoxana Ionescu

Roxana Ionescu

Poze via

1 comentarii:

Pariuri sportive online spunea...

Felicitari! Tine-o tot asa pentru ca e doar meritul tau si al posturilor pe care le scrii aici.
Calitatea si unicitatea postarilor tale ne fac sa revenim pe blog si sa il citim zi de zi! Vei ajunge şi mai sus dacă vei continua aşa.
Cu stima,
Alexandra Popescu

13 octombrie 2010, 10:15

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB