sâmbătă, februarie 13, 2010

Dieta de vedeta : Gabriela CristeaPrezentatoarea emisiunii "Nora pentru mama", Gabriela Cristea, a reusit sa dea jos in 6 luni nu mai putin de 20 de kg, ajungand de la 85kg la 65. Ea a renuntat la carne si incearca sa manance numai lucruri sanatoase, dieta sa bazandu-se in principal pe hrana vie, o dieta urmata si de vedete hollywoodiene precum Demi Moore sau Woody Harrelson.

FormEasy.ro

"In ultima perioada consumul de carne nu mi-a facut bine, astfel ca am decis sa elimin acest aliment din dieta mea. Apoi am invatat mai multe despre hrana vie si despre benfiicile acesteia si am decis sa adopt acest stil alimentar. Cred ca mancarea nepreparata este mult mai sanatoasa si ofera mai rapid necesarul de vitamine si nutrienti corpului uman".
Astfel, ea a optat pentru consumul de fructe, cereale, legume, salate, lapte nepasteurizat, alge, seminte, ceaiuri si sucuri naturale.

Cel mai greu este în primele patru zile, pentru că simţi o stare de oboseală, însă apoi te obişnuieşti. Pe lângă faptul că am renunţat la carne şi la mâncarea gătită, am adăugat în alimentaţia mea multe seminţe (in, cânepă, dovleac şi floarea-soarelui), linte, alge şi sucuri preparate de mine
FormEasy.ro

Desigur, sportul face parte din "dieta" zilnica, caci Gabriela Cristea transpiră intens pe stepper.

"Îl folosesc zilnic şi câte 50 de minute. De când l-am luat, am instaurat o regulă şi anume, să nu-l transformăm în cuier, ci să-l folosim"


Personal, cred ca regimul asta e foarte ok, insa mi se pare ceva mai mult decat o dieta, e de-a dreptul o schimbare la 180 de grade a stilului de viata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB