luni, ianuarie 04, 2010

Vali Barbulescu s-a logodit
Fiind primul articol de pe cvedete.ro profit de ocazie ca sa va urez voua, cititorilor acestui blog, un calduros "La multi ani!" si sper sa aveti parte de un 2010 plin de succese si de sanatate!

Motivul absentei mele de pe blog a fost o neprogramata dar superba vacanta de 2 saptamani la Berlin, dar sper sa ma revansez fata de voi cu o avalansa de noi articole saptamana asta . Si daca tot va vorbeam de Berlin, ei bine se pare ca mi-am petrecut trecerea dintre ani la cateva sute de metri de Vali Barbulescu, la poarta Brandenburg, alaturi de peste un milion de oameni din toate colturile lumii, amatori de muzica, bere si distractie.

Profitand de ocazie, Vali a cerut-o in casatorie pe Delia Tudose, iubita sa, chiar langa simbolul Berlinului. Ma rog, parerea mea e ca nu a reusit sa o ceara de nevasta chiar langa poarta, pentru ca era o inghesuiala de nedescris acolo, iar ingenuncheatul in scopuri romantice ar fi fost complet exclus, nefiind loc nici sa arunci un ac pe langa poarta. Oricum, speram ca aceasta casatorie sa dureze mai mult decat precedenta, primul sau mariaj esuand lamentabil dupa numai un an.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB