luni, ianuarie 18, 2010

Vacanta de vedeta : Andra si Catalin Maruta

Andra Maruta, Catalin Maruta


Unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizzul autohton, Andra si Catalin Maruta S-au cazat în staţiunea Jumeirah, s-au distrat la Wild Wadi Water Park, un parc acvatic excepţional, şi-au încărcat bateriile la Jumeirah Beach, au vizitat Palm Islands, un grup de insule cu amenajări dispuse în aşa fel încât staţiunea are forma unui palmier oglindit în mare, iar Revelionul l-au petrecut în preajma celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa.

"Revelionul organizat a fost ceva ce nici filmele spectaculoase de peste Ocean n-ar putea cuprinde, din simplul motiv că Dubai nu încape nici pe pelicule, nici în albume foto. Imaginile aduse pe post de suvenir nu îndreptăţesc realitatea de-acolo. A fost un Revelion cu mult dans şi nişte focuri de artificii cum n-am văzut nicăieri în lume. Am dansat nebuneşte, iar pe la jumătatea nopţii, fetele au rămas fără pantofi, noi ne-am dat jos sacourile. Cam aşa făceau toţi şi chiar simţeai nevoia să fii în acord cu schimbările halucinante de cadru", îşi aminteşte Măruţă.

De când s-au întors din Dubai anul trecut pe vremea asta, Andra şi Măruţă au ameninţat foarte serios că se vor întoarce pentru Revelionul următor. În imagine, cu hotelul Burj Al-Arab.
Andra Maruta, Catalin Maruta
Andra Maruta, Catalin Maruta

Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB