sâmbătă, decembrie 19, 2009

Oana Zavoranu vs Naomi Campbell
Poate va intrebati ce legatura este intre Oana Zavoranu si Naomi Campbell? Ei bine, se pare ca ambele sunt niste scorpii, care isi varsa propriile frustrari pe angajati. Acum ceva timp, fotomodelul Naomi Campbell a fost data in judecata pentru ca a agresat-o verbal si fizic pe menajera sa romanca, fapt pe care Naomi l-a negat vehement.

In tara noastra insa iata ca lucrurile se intampla taman pe dos : Oana Zavoranu a venit intr-o emisiune declarand - cu mandrie- ca si-a batut croitoreasa, care saraca nici vorba sa depuna vreo acuzatie impotriva Oanei; singura amenintare a victimei impotriva agresorului a fost ca ar fi inregistrat-o si o da la Diaconescu. WTF? In ce tare traim daca amenintarea suprema nu o constituie gandul ca ai putea fi dat in judecata, ci ideea ca ajungi la Diaconescu?!

Toti blugii mei trageau spre dreapta. O intrebam de fiecare data: 'Fetita, si astia sunt stricati din fabrica'?. Ea imi spunea ca se simte jignita ca nu o apreciez. Am inceput sa o bat cu pantalonii in cap. Pepe a fugit in baie pentru ca nu mai putea de ras. I-am bagat nenorocitei la un moment dat cracul pantalonului in gura. Am luat-o de par iar ea incerca sa fuga. Am ramas cu parul ei in mana iar naparca imi zice ca m-a inregistrat si ca ma da la Dan Diaconescu. Atunci am alergat dupa ea, am prins-o si am batut-o cu pantoful in cap.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB