marți, noiembrie 10, 2009

Monica Barladeanu : ' frumusetea e usor supraestimata'

Monica Barladeanu

Intr-un interviu recent acordat revistei Tango, Monica Barladeanu a afirmat ca 'frumusetea e usor supraestimata'. Desigur, este usor sa vorbesti cu atata usurinta despre faptul ca nu e atat de important sa fii frumos, atata timp cat ai fost inzestrata de la natura cu trasaturi perfecte si nu ai nici un complex.

Totusi ideea enuntata de Monica mi se pare perfect adevarata : societatea de astazi pune mult prea mult accent pe frumusetea fizica, mult prea supraevaluata. Din pacate, 'upgrade-ul' fizic (silicoane, colagen, botox, etc) a devenit un pattern si o trasatura dominanta printre femei, frumusetea naturala fiind aproape un mit printre vedetele autohtone.

In alta ordine de idei, actrita - lansata in L.A cu numele de scena Monica Dean- vorbeste in cadrul interviului despre relatia sa cu Bobby Paunescu, despre iubire sau cariera. Cateva din highlight-urile interviului :

Mi s-a parut tot timpul mult mai atractiv si interesant felul in care un barbat vorbeste, glumeste, flirteaza si iti da senzatia ca esti universul lui, decat muschii bine sculptati si profilul de Adonis.

Frumusetea, la fel ca si talentul, sunt daruri de sus pentru care n-am facut nimic sa le meritam.

Daca Bobbi ar ajunge cel mai sarac om de pe pamint, ar insemna ca n-ar mai exista bani

Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa-si scoata in evidenta trasaturile care se afla in cea mai buna forma.

Cea mai mare reusita mi se pare sa ajung la 26 de ani si sa fiu mandra de ce-am realizat pana acumSursa : revista Tango

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB