sâmbătă, noiembrie 14, 2009

Mihaela Radulescu in emisiune la Dani Otil

Mihaela Radulescu in emisiune la Dani Otil


Ieri a avut loc prima lansare a celui de-al doilea volum al Mihaelei Radulescu, "Niste raspunsuri". Acest lucru s-a petrecut intr-un loc la care, personal, nu ma asteptam : in emisiunea iubitului sau, Dani Otil. Punctele culminante au fost atinse in momentele in care Dani a inceput sa planga; de doua ori! Mihaela, de pe alta parte, nu a fost atat de emotionata precum tanarul ei prieten si a vorbit cu mult calm despre cartea ei. Iata motivul alegerii locatiei pentru lansare :

Mi-am dorit foarte mult să am o lansare altfel. Am rugat nişte cetăţeni foarte talentaţi să compună nişte piese care să aibă la bază nuvelele din cartea mea. 'Nişte răspunsuri' este prima carte care e lansată cu melodii inspirate din povestirile scrise de mine

Cateva fragmente din cartea "Niste raspunsuri" :

In loc de "buna dimineata", capat un "te iubesc" care, amestecat cu tot ce-am adulmecat si cu tot ce simt lipit de pielea mea, se transforma in dorinta. Aia concreta si foarte umeda. Avem trupuri care fac dreptate dorintelor noastre si sentimente care stiu sa contrazica tot ce pare pervers intre noi. Ne iubim total. Ne iubim reciproc trupurile, ne-am lipit sufletele in intregime si intre creierele noastre e o intelegere nemaintalnita. Si spun toate astea la mare distanta de acele luni de inceput la care s-au oprit expertii... De trei ani, barbatul acesta e iubirea mea.


Un fragment din cartea Mihaelei Radulescu, „Niste raspunsuri”, interpretat de Irina Chiosa, l-a emotionat pana la lacrimi pe Dani Otil.


Dani plange, amintindu-si de prima sa donatie, pentru "Casa Sperantei" din Brasov: primele fotografii cu Mihaela Rădulescu de mana.


Surse : ziare-mondene & Cancan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB