duminică, noiembrie 15, 2009

Cum a slabit Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu

Pe umerii vedetelor apasa o povara grea : trebuie sa arate mereu bine, pentru ca ochii critici ai presei si chiar ai telespectatorilor stau mereu atintiti asupra lor. Astfel ca, imediat dupa ce nasc, multe vedete se vad nevoite sa dea repede kilogramele in plus. No1 la acest capitol este, fara pic de indoiala, Andreea Spataru, care, la doar cateva saptamani de la nastere, defila in lenjerie intima pe catwalk. Un alt exemplu in aceasta directie este Nicoleta Luciu, care a ajuns foarte repede in forma maxima, obligata fiind de contractul cu Acasa TV, care a obligat-o sa revina in scurt timp pentru filmarile la diferite telenovele.


FormEasy.ro
Astfel printre vedetele care au dat jost multe kilograme intr-un timp relativ scurt, se numara si Adriana Bahmuteanu, care, fie vorba intre noi, nu a fost niciodata o silfida... Ei bine, prezentatoarea Kanal D, a reusit sa dea jost 20 de kg in 3 luni. Secretul se pare ca il constituie dieta Montignac, asa-numita dieta disociata, bazata pe principiul neasocierii, la aceeasi masa, a glucidelor cu lipide sau cu proteine animale. Iata cateva sfaturi de la Bahmu :

După ce am citit această carte, «Dieta Montignac», mi-am dat seama că mănânc o grămadă de alimente care nu sunt sănătoase pentru organism. Aşa că am renunţat la ele. Acum, alimentaţia mea zilnică e alcătuită din doi morcovi cruzi, un ardei, pui la grătar, o salată cu ulei de măsline, ouă fierte, o supă. Mănânc maximum două felii de pâine neagră, cafeaua o îndulcesc cu miere, iar de băut, beau apă plată. Nu mai mănânc prăjituri, pâine albă, cartofi, porumb, nu mai beau bere. Însă dacă mi-e poftă de ceva, nu mă abţin, că e mai rău. De exemplu, zilele trecute am poftit la slănină cu ceapă, aşa că am mâncat, dar foarte puţin.

Trebuie să luaţi cel puţin trei mese pe zi - un mic dejun consistent, un prânz normal şi o cină uşoară -, plus vreo două gustări. Fructele consumaţi-le cu cel puţin o oră înainte sau după masă, iar de zahăr, dulciuri, pâine, paste, orez, cartofi nu vă apropiaţi! Nici de alcool! Dacă beţi cafea, treceţi pe una fără cofeină. Şi, orice ar fi, nu vă înfometaţi! Super la regimul acesta e faptul că nu există meniuri prestabilite. Alimentele permise pot fi combinate în modul în care doreşte fiecare, păstrându-se recomandarea de a nu asocia, la aceeaşi masă, glucide cu lipide sau cu proteine animale


FormEasy.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB