joi, noiembrie 12, 2009

Andreea Marin vs Mihaela RadulescuDesi nu s-au mai razboit demult in declaratii, Andreea Marin si Mihaela Radulescu sunt intr-o continua rivalitate. In toate domeniile. Vedetele au prea multe lucruri in comun pentru ca totul sa fie doar o simpla coincidenta : au renuntat amandoua la televiziune, au lansat ambele de curand magazine cu hainute pentru copii, si isi lanseaza in aceeasi zi, in aceeasi locatie, noile carti.


Asadar, Andreea și Mihaela la capitolul cărţi : Mihaela Radulescu isi va lansa vineri, 13 noiembrie, la emisiunea iubitului, "Neatza cu Razvan si Dani", pe Antena 1, al doilea volum al ei - "Niste răspunsuri". A doua lansare a volumului Mihaelei va fi la Targul de carte Gaudeamus, pe 28 noiembrie, la ora 13.00, iar, doua ore mai tarziu, Andreea Marin va veni si ea la targ pentru a-si prezenta propria carte "Preţuieşte viaţa". O coincidenta, desigur!

Prima care a intrat in afacerile cu haine pentru copii a fost Mihaela, care a lansat, în vara, la Constanta, impreuna cu fiul ei Ayan, primul magazin "Picioru' gras". La concurenta, Andreea Marin va lansa, împreună cu Irina Schrotter, pe 1 decembrie, brandul "Violet by Andreea Marin", o linie de imbracaminte pentru bebelusi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB