marți, noiembrie 17, 2009

Andreea Mantea si sanul buclucas

Andreea Mantea

Dupa ce vineri seara, la Dansez pentru tine sanul Andreei Mantea a fost vedeta serii, reactiile nu au intarziat sa apara. In principal, ziarele de scandal s-au concentrat sa ii surprinda atitudinea lui Andrei Tardea, iubitul iepurasului Playboy:

Am vorbit cu Andreea pe tema incidentului de vineri seara, de la «Dansez pentru tine». A fost foarte jenată de ce s-a întâmplat, nu şi-a dorit nici un moment să se expună în acest fel. Doar pentru că a pozat nud în Playboy, nu înseamnă că i-a făcut vreun moment plăcere să i se vadă sânul, în direct, la televizor. I-am spus să îşi ia toate măsurile necesare pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. Culmea este că am şi avertizat-o că s-ar putea să păţească aşa ceva. Ceea ce vă pot spune este că nu a fost nimic premeditat, nu şi-ar fi permis niciodată acest lucru.
Nici Andreea nu recunoaste ca ar fi fost ceva premedidat. Si totusi, fara foc nu iese fum : adica, daca ar fi purtat sutien, poate ca zglobiul geaman ar fi stat cuminte in ... banca lui.

Sursa : Libertatea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB