vineri, iulie 03, 2009

Va lua Daniela Crudu Bacalaureatul?

 Daniela Crudu
O stim cu totii deja pe Daniela Crudu, care are deja un CV de pitzipoanca destul de bogat pentru cei 20 de ani abia impliniti: animatoare in cluburile bucurestene, fotomodel, a pozat in Playboy si a obtinut mult-visatul job de asistenta la "Neata cu Razvan si Dani" .

Exista totusi un lucru pe care Daniela nu l-a "bifat": examenul de Bacalaureat.

"Daniela si sora ei, Ana Maria, s-au transferat in clasa a X-a de la un liceu economic - sectia Turism - la "Dimitrie Bolintineanu". Le era greu pentru ca aveau de invatat multa contabilitate si economie. Asa ca au dat diferente si au trecut aici la matematica informatica, dar la frecventa redusa. Amandoua dau in aceste zile Bacalaureatul", dezvaluie un prieten de familie.

"Cred ca am facut de un 5. Sper sa-l iau. Imi va creste media apoi, pentru ca am luat note bune la probele orale", a spus Daniela dupa proba scrisa la matematica.

In ciuda asteptarilor, Daniela Crudu sta prost la oral : numai 8.50 la limba romana si 8 la engleza. Rusinica! La sport insa, Cruduta sta bine. Imbracata lejer - maiou mulat, care-i scotea in evidenta sanii siliconati, Daniela a scos 9.5 la proba sportiva, ceea ce ii va ridica oarecum media (caci la mate a cam dat-o in bara).

Voi ce ziceti, ia Daniela Bacul, sau il da in toamna?

Later edit : am cautat in rapoartele publicate de edu.ro si se pare ca a luat 10 la sport, si nu 9.5, cum am afirmat initial. Va tin la curent cu evolutia sa, dupa ce se afiseaza rezultatele.

Sursa : Showbiz

1 comentarii:

Anonim spunea...

La ce ii este necesar bac-ul?
Oricum daca o pui sa scrie ceva sigur va face greseli.
La ce face este suficienta scoala generala.
Din articolul despre salariile "vedetelor" s-a vazut.

30 iulie 2010, 13:55

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB