sâmbătă, iunie 27, 2009

Misterioasa moarte a lui Michael Jackson

Misterioasa moarte a lui Michael Jackson

Regele pop, Michael Jackson, a incetat din viata alaltaieri, in urma unui stop cardiac, si de atunci ziarele speculeaza incontinuu despre cauza mortii sale. Suspiciunile planeaza in jurul injectiilor cu Demerol (un medicament asemanator morfinei) care ii erau administrate zilnic lui Michael impotriva durerilor. Cantaretul repeta cu constiinciozitate in fiecare zi pentru concertul sau de revenire, care ar fi avut loc in doar cateva saptamani, in ciuda durerilor cauzate de accidentari in timpul repetitiilor.

Un complicat proces de returnare a banilor a inceput ieri la Londra, caci mii de fani au platit sume foarte mari pentru a-l vedea pe Michael Jackson in concert. Daca cei care au cumparat bilete legal au toate sansele sa isi recupereze banii, cei care au luat bilete la negru vor ramane cu buza umflata. Chiar saptamana trecuta, cineva a cumparat cu 25.000 de euro de pe E-Bay un bilet la tribuna VIP...

In alta ordine de idei, celebritatile deplang disparitia legendei pop. Lumea intreaga de fapt este socata si indurerata de vestea ca Michael Jackson a trecut in nefiinta la numai 50 de ani. Desigur, se stia ca fizicul sau este destul de slabit, ba chiar au existat la un moment dat zvonuri cum ca ar fi avut cancer, insa nimeni nu se astepta totusi la acest deznodamant tragic.

Michael Jackson a fost un neinteles toata viata. Vedeta de la 11 ani, pe cand canta alaturi de fratii sai in cadrul trupei Jackson 5, Michael a avut o cariera muzicala de exceptie, lasand o mestenire muzicala care va dainui in timp. Pe de alta parte, viata personala a cantaretului a fost departe de a fi una implinita, ajungand sa fie catalogat drept un ciudat de toata lumea in ultimii sai ani de viata. Sa speram ca acum isi va gasi in sfarsit linistea si pacea pe care nu a avut-o in aceasta viata...

6 comentarii:

alex mazilu spunea...

O viata mai nedreapta nu exista! :(
Nu-mi vine sa cred...

28 iunie 2009, 00:25
Anonim spunea...

Indiferent de viata lui personala noi ar trebui sa il apreciem pentru ce a facut pt noi..sa nu comentam restul...cred ca noi ascultam muzica lor...nu viata..sau n u e asa?

8 iulie 2009, 10:19
Anonim spunea...

Hello everyone! I do not know where to begin but hope this place will be useful for me.
I will be glad to receive some help at the beginning.
Thanks and good luck everyone! ;)

12 februarie 2010, 09:49
Anonim spunea...

Hi,

I am new here..First post to just say hi to all community.

Thanks

28 februarie 2010, 03:47
Anonim spunea...

hey


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

9 aprilie 2010, 10:27
Anonim spunea...

|
|

15 martie 2013, 12:53

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB