joi, iunie 04, 2009

Mihaela Radulescu joaca intr-un videoclip

Mihaela Radulescu


Un fotograf fascinat de o poza, o femeie misterioasa, o esarfa galbena si o cautare interminabila printr-un bazar tunisian, sunt elementele cheie ale celui mai nou videoclip semnat Eric Colas, in care, rolul principal feminin ii apartine Mihaelei Radulescu.

Stabilit in tara noastra in anul 2000, pentru a deschide primul lant de hipermarketuri din Romania, Eric Colas reuseste sa se ocupe, pe langa afaceri si de muzica, pe care o numeste “pasiunea mea de suflet”.

Dupa ce in 2005 isi lanseaza albumul de debut dar si primul videoclip, la piesa “Dus de vant” in colaborare cu Loredana Groza, Eric, revine acum cu un sigle nou-nout, numit SPUNE OUI!

Pentru noua piesa, cantaretul a filmat si un videoclip alaturi de Mihaela Radulescu, videoclip ce a fost regizat de Corina Voicu, producatoarea emisiunii Duminica in familie.

Echipa de productie a stat o saptamana intreaga in Tunisia, pentru a pregati cu minutiozitate, fiecare scena ce urma sa fie filmata. Partea cea mai dificila a fost obtinerea autorizatiilor ce a durat aproape doua zile, timp in care toti cei implicati in proiect au fost urmariti de cateva echipaje de politie prin tot orasul.

ERIC COLAS - SPUNE OUIVia Cristi Brancu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB