joi, mai 14, 2009

A doua semifinala Eurovision 2009 Moscova - live blogging
1. Croaţia, Igor Cukrov feat. Andrea - Lijepa Tena;
Croattia a spart gheata in aceasta a doua semifinala Eurovision 2009 cu o melodie draguta si cu o prezenta scenica mai mult decat placuta :)

2. Irlanda, Sinéad Mulvey & Black Daisy - Et Cetera;
Un fel de Blaxy Girls ceva mai inaintate in varsta. O melodie rock interesanta si o trupa cu o energie aparte.

3. Letonia, Intars Busulis - Sastrēgums;
Poate ar trebui sa chemam niste preoti ceva sa ii scoatem demonii solistului nu de alta dar la felul cum se misca pe scena eu as zice ca e posedat :). Ciudata melodia si coregrafia si mai ciudata.

4. Serbia, Marko Kon & Milaan - Cipela;

Mie melodia sarbilor imi place foarte tare. E drept, cantecul, coregrafia sau prezenta personajelor pe scena sunt foarte departe de a fi normale, insa de data asta cuvantul ciudat are conotatii pozitive, nu ca la melodia Letoniei.

5. Polonia, Lidia Kopania - I Don’t Wanna Leave;
Se pare ca din ce in ce mai multe tari mizeaza pe aspectul fizic al concurentilor lor, iar Polonia, Turcia, Romania nu fac exceptie. O melodie draguta, insa Lidia, desi are o voce frumoasa, o mai un pic si pe alaturi; oricum, nu e o piesa catchy si a reusit sa ma cam plictiseasca...


6. Norvegia, Alexander Rybak - Fairytale;
Alexander e favoritul meu absolut anul asta. M-am indragostit de piesa instant, din prima secunda cum am auzit-o. Norvegianul si-a compus singur piesa, canta perfect la vioara, are o voce divina si o prezenta scenica irezistibila. Cred ca tocmai am vazut castigatorul de anul acesta.

7. Cipru, Cristina Metaxa - Firefly;
Cea mai tanara participanta de anul acesta a avut probabil cele mai mari emoti; vocea i-a tremurat foarte tare si a falsat binisor pe alocuri. Melodia si interpreta au fost insa foarte dulci, dar nu cred ca va avea sansa sa prinda finala, desi sigur va prim de la Grecia multe voturi.

8. Slovacia, Kamil Mikulčík & Nela Pocisková - Leť Tmou;

E clar, este o problema cu sunetul sau ceva; prea multi solisti care falseaza in seara asta. Si din nou aceeasi observatie : si Slovacia a trimis un cuplu foarte frumos

Later edit : Mda, se pare ca routerul meu nu a mai facut fata la distanta :(, asa ca a trebuit sa imi intrerup scrierea impresiilor despre semifinala...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB