duminică, mai 24, 2009

Chirila in licee
Tudor Chirila a initiat saptamana aceasta un turneu de social responsability si entertainment. Campania a inceput in Liceul Teoretic "Ion Neculce", locul unde artistul a absolvit in 1992. Iata si scopul declarat al acestei actiuni inedite pentru un artist din Romania :

Nu merg in licee ca sa predau. Merg ca sa spun ce cred despre pasiune si drum in viata. Fara pretentii axiomatice. Daca in urma acestor intalniri se ridica intrebari si elevii incep sa poarte un dialog mai profund cu sinele, asta e bine. Eu nu detin adevaruri incontestabile. Cunosc un drum si am trecut prin cateva intersectii. Si am descoperit cateva indicii. Si le impartasesc.

Turneul initiat de Tudor Chirila in liceele din Bucuresti a inceput marti, 19 mai, cu o intalnire intre artist si elevii Liceului Teoretic “Ion Neculce”. Artistul s-a intors in liceul pe care l-a absolvit, unde timp de o ora si jumatate a vorbit in fata unei sali pline de elevi despre cariera, despre cum poti afla ce-ti place, despre importanta modelelor pozitive si a culturii in procesul de exercitare a optiunii.

Joi, 21 mai, si elevii din Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” s-au adunat in numar mare in sala de sport a liceului pentru intalnirea cu Tudor Chirila. Fara sa dea indicatii sau sa propuna retete, Tudor a povestit ce a insemnat pentru el alegerea carierei. Elevii prezenti la intalnire, unii motivati de prezenta unei personalitati pe care o admirau, altii doar curiosi de ce le-ar putea povesti Tudor Chirila, au adresat intrebari, si-au exprimat punctul de vedere cu privire la diversele subiecte aduse in discutie si au tras concluzii impreuna cu oaspetele lor.

Turneul in licee initiat de Tudor Chirila continua in Liceul George Cosbuc (25 mai), Colegiul National “Ion Creanga” (26 mai) si Colegiul National “Gheorghe Lazar” (27 mai), urmand ca in toamna sa includa alte 15 licee din Bucuresti.

Sursa : Carina si blogul lui Tudor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB