luni, aprilie 27, 2009

Zoli de la Sistem s-a casatorit civil

Zoli de la Sistem


Zoli de la Sistem s-a casatorit civil sambata cu iubita sa, Ioana, insarinata in 6 luni. Ineditul cununiei civile l-a constituit faptul ca mirii nu au mers imbracati la costum/rochie , ci au preferat tinute casual (vezi poza). Printre cei 100 de invitati, la cununie s-au aflat colegii de trupa ai mirelui, dar si Virgil Iantu, Mihai Margineanu şi Dan Fintescu.

Patrecerea de dupa au tinut-o la un restaurant ecologic, stiuta fiind pasiunea lui Zoli pentru protejarea mediului inconjurator. El a fost implicat de-a lungul in mai multe actiuni ecologice : a fost ambasador Earth hour 2009, a plantat in martie copacei in Calarasi si sprijina proiectul Green Report. Cu aceasta ocazie incurajez pe toata lumea sa se implice in astfel de actiuni ecologice, pentru ca intr-adevar pamantul are nevoie de noi, atata timp cat exista in continuare dobitoci care arunca pungi pe strada, cretini care se plimba cu masini puternice pe strada doar pentru a le etala caii putere si nu mai vorbesc de cei care taie copacii in nestire fara a realiza ce impact are acest lucru asupra mediului.

E o priveliste cu adevarat trista sa vezi un munte intreg pe care odinioara statea o padure falnica, acum gol-golut, cu cioturi frante. Si aici vorbesc -din pacate- din proprie experienta. Pe de alta parte, e o priveliste memorabila sa vezi plantute mici puse de manuta ta in pamant, care in zece ani -si mai bine- se vor transforma in stejari. Si aici vorbesc -din fericire- din proprie experienta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB