marți, aprilie 28, 2009

Elena Udrea este The One

Elena Udrea este The One


The One and only, Elena Udrea apare in ultimul numar al revistei The One. Ministrul turismului - cine ar fi crezut?!- isi ilustreaza pasiunea pentru calatorit in acest pictorial realizat in aeroport. Ca sa fiu sincera, eu as fi vazut acest pictorial altfel, cu o Elena Udrea pozata pe malul marii, pe varf de munte, langa manastiri bucovinene, pesteri sau vulcani noroiosi. But that's just me. Aveti aici o mica parte din interviu. Restul il veti gasi in paginile revistei.
Ceea ce consideram a fi o poveste pe care inainte o spuneam toti, ca Romania are frumuseti si potential turistic – e o realitate. Si exista o mare asteptare in randul populatiei, dar si in randul celor care au activitati in turism, fata de ceea ce trebuie sa faca ministerul si ministrul. Si mai exista o mare dorinta de a pune umarul la dezvoltarea turismului romanesc. Asa ca acum vad misiunea mea ca fiind una usoara. Avem de unde sa pornim si avem si cu ce sa ne atingem obiectivele.

Poze via The One si glossy

Elena Udrea este The OneElena Udrea este The One

Si pentru ca vorbeam mai sus despre locurile frumoase pe care le puteti vizita in Romania, va invit sa explorati acest site, a carui idee este geniala. Cateva poze din vacanta mea in Maramures gasiti aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB