sâmbătă, aprilie 04, 2009

Daniela Crudu cu sfarcurile in direct

Daniela Crudu

Cand ai o bluza pe gat si iti ies sanii pe afara ai cu siguranta o problema; cand ai o bluzita decoltata si iti iese un sfarc sa ia un pic de aer se cheama neglijenta(vezi cazul sfarcului buclucas al Andreei Balan). Insa cand ai pe tine o rochita minuscula cu 2 bucatele de material absolut neglijabile in raport cu dimensiunea sanilor tai, menite sa ii acopere, atunci s-ar chema o minune dumnezeiasca ca sa nu iti iasa pe dinafara.

Asa ca inevitabilul s-a intamplat - caci miracolul divin nu s-a produs- : sanii Danielei Crudu s-au desfatat din nou din plin de lumina reflectoarelor, dupa pictorialul din Playboy. De data asta, o mica diferenta, pe care sper ca CNA-ul nu va intarzia sa o observe : sanii Danielei se agitau nebuneste in direct, dimineata, in cadrul matinalului 'Neata cu Razvan si Dani'. Asadar, sanii Danielei s-au fatait cu nonsalanta in fata camerei mai bine de un minut fara ca cineva sa observe ; cum sa nu!


Daniela Crudu cu sfarcurile in direct la 'Neata cu Razvan si Dani'.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Vai ce grozavie a facuuuuuuuuuuuuuttttt!!!!!!!!! D-zeule!! Asa ceva, tocmai in Roamnia, tara curvelor virgine, a oamenilor puri pana in maduva propriului instrument. Cat de nemernici si parsivi puteti fi?

21 iunie 2011, 14:59

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB