marți, aprilie 07, 2009

Anna Lesko se iubeste cu Elan Schwartzenberg

Anna Lesko se iubeste cu Elan Schwartzenberg

Nu stiu daca va aduceti aminte, dar inca de acum 7 ani a existat un scandal monstru intre Mihaela si Anna, pentru ca rusoaica voia sa ii fure barbatul moldovencei. Conflictul s-a aplanat ulterior, dar Anna nu a mai pasit in emisiunea Mihaelei Radulescu. Acum Elan, intr-o incercare de a se razbuna pe fosta nevasta, s-a cuplat cu Anna Lesko. Nu stiu de ce, insa am impresia ca pe Mihaela o va durea... exact in cot.

Anna Lesko se iubeste cu Elan Schwartzenberg

Amuzant este contextul in care a avut loc reintalnirea dintre Elan Schwartzenberg si Anna Lesko : in cadrul unui eveniment caritabil, impotriva violentei domestice, Anna a cumpărat o fotografie cu Elan bătut, în schimbul unei sume foarte mari: 1.200 de euro (o investitie foarte buna, ar zice carcotasii). Aveti poza mai sus cu Elan fumand cu un ochi vanat. Probabil incerca sa reproduca scenele cand Mihaela il ardea cu facaletul atunci cand il prindea fumand...

Anna Lesko se iubeste cu Elan Schwartzenberg

Cristi Bracu are un post extrem de interesant pe blogul sau despre partea intai a filmului Lesko - Schwartzenberg. Iata numai cateva citate care aduc in lumina reflectoarelor modul in care Anna a ajuns mare vedeta :

' 2002. Pe vremea aceea, Anna Lesko era in “gradina” lui Irinel Columbeanu. O petrecere pana in zori la hotel Rex din Mamaia, cu Iri si o iubita anonima pentru public, rusoaica Anna, plus Mihaela Radulescu si cel care parea sa fie eternul ei logodnic, Elan.

O parte din gasca pleaca cu ATV-urile catre o alta destinatie. In spatele lui Elan, se aseaza, mai in gluma, mai in serios, Anna Leskova, care isi aseaza mana, mai in gluma, mai in serios, pe fermoarul pantalonilor lui Elan. Acum, ati vazut-o pe Mihaela in toate posturile. Stiti ce a urmat. Torentul de vorbe din gura ei a fost greu de oprit si de descris! Elan n-a miscat, Lesko a exultat. Este scandalul cu care ea a devenit cunoscuta.'

Surse : Libertatea si Cristi Brancu

Anna Lesko se iubeste cu Elan Schwartzenberg

1 comentarii:

guri spurcate spunea...

relatia asta e doar pt ochii presei

8 aprilie 2009, 03:00

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB